Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Sooke

  • Bergketens
  • Westkust
  • Buitensport

Sooke

 
Sooke is de zuidelijke toegang naar de ruige westkust van Canada. Het ligt op ca. 60 minuten rijden van Victoria's binnenhaven. De focus ligt hier op het buitenleven. Probeer bv. te vissen, surfen of hiken bij de Juan de Fuca trails. Ook is het mogelijk om walvissen te spotten, te mountainbiken en vogels te observeren. De stad huist ook een levendige kunstgemeenschap.
 
Locatie
 
Sooke ligt aan de kustlijn, met zandstranden, en dramatische uitzichten over de Olympische bergketens. Het dorp ligt vlakbij Vancouver Island, maar het biedt scherpe contrasten met het stadsleven. Gemeenschappen in de buurt zijn bv. East Sooke, Otter Point en Shirley. Deze gebieden liggen aan de Highway 14, een snelweg met mooie uitzichten vanaf de Pacific Marine Circle Route.
 
In de regio vindt u vele ateliers en ambachtshuizen. Deze kunt u vinden op de lokale kalender en bezoeken tijdens een stadswandeling. Wilt u meer ontspannen, ga dan langs bij een van de Spa's, deze staan bekend om de speciale zeewier-behandelingen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.