Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Soria

  • Hooggelegen stad
  • Diverse cultuur
  • 16e eeuwse kathedraal
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Soria Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Soria

Soria

 
Soria is een kleine stad, in het noorden van het land. In het verleden hebben diverse volkeren hier geleefd, waaronder de Kelten, Iberiërs, Romeinen en Moren. Het ligt hoog in het Iberisch scheidingsgebergte en is gebouwd bij het Parque del Castillo. Hier loopt ook de rivier Duero.
 
De mooie ligging van de stad heeft veel dichters geïnspireerd die hier in de 19e eeuw hebben geleefd, waaronder Antonio Machado. Het is nog steeds erg mooi, maar er staan nu ook veel nieuwe en moderne gebouwen bij.
 
De stad huist interessante bouwwerken, zoals de kathedraal, bij de Plaza del General Mola, een 16e eeuwse kerk, met een bijgelegen klooster. Ook bijzonder is de joodse wijk, met een 13e eeuwse kerk van zandsteen. Bij het Namantia museum ziet u historische objecten en vondsten, uit de tijd van de Kelten. Zij leefden hier in de 2e eeuw voor Christus.

Maudy Zuidema
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Soria met deze 6 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Soria gecombineerd met 6 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: