Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

St. Petersburg Beach

  • Populaire strandbestemming
  • Dali museum
  • Lokale markt
Toon mij alle 1 WRC reizen naar St. Petersburg Beach Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar St. Petersburg Beach

St. Petersburg Beach

 

St. Petersburg was geruime tijd uitsluitend een populaire strandbestemming. Tegenwoordig wordt het steeds meer gezien als de nieuwe cultuurstad van het zuiden. U vindt hier een levendige boulevard, een gezellige, historische wijk en toprestaurants.

Ook kunt u hier terecht voor een lokaal biertje, hippe winkeltjes en moderne kunst-galeries. Bent u geïnteresseerd in cultuur, dan is St. Petersburg een prettige & verrassende ontdekking... De stad biedt onder andere het Dali Museum, het Chihuly glaskunst museum, gezellige accommodaties en prachtige, groene parken.

De stad staat bekend om zijn goede klimaat en milde temperaturen. Downtown vindt u restaurants en attracties. Heeft u zin in vers/ lokaal fruit, dan kunt u langsgaan bij de Local Market; een gezellige plek met ambachtelijke producten.

Corine Klootwijk
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer St. Petersburg Beach met deze 7 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is St. Petersburg Beach gecombineerd met 7 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: