Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Stellenbosch

  • Groene druivenvelden
  • West-Kaap
  • Kaaps-Hollandse huizen
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Stellenbosch Gevonden reissoorten Individueel, Strandvakantie Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Stellenbosch

Stellenbosch

 
Een populaire stad in de West-Kaap -slechts een uur rijden vanaf Kaapstad- en het is prachtig gelegen tussen de bergen en de groene druivenvelden. Het is een van de mooiste steden van Zuid-Afrika en de regio staat bekend om bijzondere tours.
 
Naast de druivenvelden en het uitzicht op de bergen, heeft de stad meer te bieden. Denk bv aan een bezoek aan de bekende Universiteit van Stellenbosch...of een wandeling door de gezellige ''Dorpstraat’’ met originele huizen in de Kaaps-Hollandse stijl...
 
De Dorpstraat is benoemd tot nationaal monument. Veel van de huizen verkeren in goede staat en zijn tegenwoordig omgevormd tot winkel of atelier. 
 
Tip
 
Wandel langs de witte moederkerk of geniet van een lokaal gerecht bij een van de al fresco restaurants met uitzicht op eikenbomen. (de stad wordt door locals ook wel ''eikenstad'' genoemd).
 
Attracties
 

  • Jaarlijks festival met mode, muziek en lokale gerechten
 
  • Kaaps-Hollandse gebouwen
 
  • Prachtige wijgaarden

Pascal de Wilde-Beelen
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Pascal de Wilde-Beelen alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Stellenbosch met deze 14 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Stellenbosch gecombineerd met 14 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: