Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Strahan

  • Unesco site
  • Regenwoud
  • Wild Rivers National Park
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Strahan Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Strahan

Strahan

 
Dit dorp is een uitvalsbasis voor het Tasmaanse Unesco werelderfgoed. Mooi gelegen aan de kust van het havengebied, biedt het toegang tot het bekende Franklin Gordon Wild Rivers National Park.
 
Ontdek de stad, maak een cruise en bezoek het omliggende regenwoud. In dit gebied leert u de geschiedenis van het eiland kennen. U komt in contact met de verhalen van de vroege inwoners en de eerste ontdekkingsreizigers in dit gebied. In het havengebied staat een beroemde gevangenis: Sarah Island ... als getuige van een bijzonder verleden.
 
Naast natuur en geschiedenis, biedt Strahan tegenwoordig ook moderne fine dine restaurants en ambachtelijke productie. Geniet van de kustlijn, de regenwouden en uitzichten over de oceaan. Bij Strahan vertrekt de trein tussen Queenstown en Strahan; De West Coast Wilderness Railway biedt een mooie ''scenic route.''
 
Strahan ligt op 4.5 uur rijden van Hobart en 3 uur rijden van Devonport.
 
 
 
 
 
 

Maudy Zuidema
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Strahan met deze 14 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Strahan gecombineerd met 14 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: