Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Surabaya

  • Java
  • Havenstad
  • Cultuurstad
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Surabaya Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Surabaya

20 dagen Rondreis + Individueel
20 dagen
  • Jakarta, Bandung, Magelang, Yogyakarta & Surabaya.
  • Treinreis van Bandung naar Kutoarjo.
  • Borobudur en Prambanan tempel.
€ 2570,-
Bekijk

Surabaya

 
Surabaya is een stad in het noordoosten van Java. Het huist een van de grootste havens van het land. De stad is rijk aan beelden en monumenten die verwijzen naar de geschiedenis. Bijzondere attracties hier, zijn bv de dierentuin, diverse musea en het havengedeelte. Boeiende musea zijn bv House of Sampoerna en State Mpu Tantular museum, met informatie over de stad en een collectie van de Duitse verzamelaar von Faber. In de stad kunt u wandelen, of een fiets of fietstaxi huren.
 
De geschiedenis van de stad gaat terug naar 1293 en bestaat dus al meer dan 700 jaar. Sinds de onafhankelijkheid wordt de stad 'stad der helden' genoemd, vanwege de diverse veldslagen die hier hebben plaatsgevonden.

Mirja Rempt
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Surabaya met deze 10 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Surabaya gecombineerd met 10 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: