Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Sydney

  • Hoofdstad van Cape Breton
  • Cabot Trail en Fort Louisbourg
  • Aantrekkelijke accommodaties
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Sydney Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Sydney

Sydney

 

Sydney is de hoofdstad van het mythische Cape Breton en het grootste stedelijke gebied van het eiland. Wandel langs de waterkant, bezichtig het sfeervolle havengebied of bekijk de cruiseschepen die hier regelmatig aanleggen. De hoofdattracties van het eiland liggen hier in de buurt.

U vindt hier de Cabot Trail, het Fort Louisbourg, en het Alexander Graham Bell Museum in het dorp Baddeck. Ook liggen hier aantrekkelijke accommodaties. Zo kunt u verblijven in sfeervolle B&B´s of comfortabele hotels met uitzicht over zee. 

Bij Sydney vindt u een paar interessante musea zoals het Cossit House museum, met 18de  en 19de eeuwse gebouwen, die nog in oorspronkelijke staat te bezichtigen zijn. 

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Sydney met deze 16 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Sydney gecombineerd met 16 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: