Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Taormina

  • Ionische zee
  • Diverse culturen
  • Badplaats
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Taormina Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Taormina

15 dagen Autoreis + Individueel
15 dagen
  • Noord, oost, zuid & west Sicilië.
  • Verblijf in 5 bijzondere accommodaties.
  • Afwisselende reis, prettig tempo.
€ 1750,-
Bekijk

Taormina

 
Taormina ligt aan de Ionische Zee op een hoogte van 204 m bij de Monte Tauro. De stad heeft een oppervlakte van 13 km2 en telt ongeveer 11.000 inwoners. Taormina staat internationaal bekend; het is een van de populairste plaatsen van Sicilië.
 
De geschiedenis gaat ver terug. Zo leefden hier de Siculi, de Grieken, de Syracuse en de Romeinen. In de Romeinse tijd werden hier villa's, waterreservoirs en vestingswerken gebouwd. De economie, cultuur en wetenschap kwamen in deze tijd tot grote bloei. Later werd het belegerd door de Arabieren, de Noormannen en de Fransen.
 
In de 19e eeuw werd het een favoriete regio voor de Europese adel. De adel werd aangetrokken tot de schoonheid en de natuur van het Italiaanse gebied. In deze tijd werden er prachtige tuinen aangelegd. In de huidige tijd trekt het natuurgebied nog altijd veel reizigers.

Maudy Zuidema
WRC Italië specialist

Als Italië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Taormina met deze 12 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Taormina gecombineerd met 12 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: