Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Tarraleah

  • Art deco
  • Tasmaanse cultuur
  • Ruige natuur

Tarraleah

 
Tarraleah is een klein dorp in Tasmanië, met een prachtige ligging. Het heeft een industrieel verleden, waar nog duidelijk sporen van te vinden zijn.
 
Tegenwoordig is het dorp gemoderniseerd en ligt hier een bijzonder bergresort. Het resort biedt de bezoekers authentieke cottage accommodatie met moderne faciliteiten. De lodge toont art deco, Tasmaanse kunst en inheemse ambachten.
 
In het dorp ligt een gezellige pub en een eetcafé. Ook vindt u hier een spa, waar diverse behandelingen worden aangeboden. U kunt hier verder bv fly fishing proberen, golfen of een hike maken onder begeleiding van een gids. Ook is het mogelijk om te wandelen door de wildernis, een kayak te huren of een fietstocht te maken. Het gebied ligt op ca. 2 uur rijden vanaf Hobart.
 

Mirja Rempt
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.