Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Tavira

  • Stadsmuur
  • Bohemian sfeer
  • Moorse architectuur
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Tavira Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Tavira

Tavira

 
Tavira ligt in de zuidelijke Algarve. Het is in tweeën verdeeld en wordt doorsneden door de Rio Galâo. De stad wordt deels omringd door een originele stadsmuur, en heeft een historisch centrum met een paleis. De sfeer is gemoedelijk, ontspannen en bohemian. Het trekt kunstenaars vanuit andere delen van Portugal. Zij vinden hier ruimte en inspiratie.
 
Tavira heeft in de geschiedenis onder Moors bewind geleefd en de invloed van deze periode is terug te vinden in de bouwstijlen. Een korte wandeling door de stad en u ziet prachtige, betegelde huizen en gebouwen. Daarnaast staan er veel kerken en kloosters, die de invloed van de Katholieke Kerk tonen. Verder is het hier elke dag marktdag en vindt u verse vis en groente bij de centrale markt.
 
 

Corine Klootwijk
WRC Portugal specialist

Als Portugal specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Tavira met deze 12 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Tavira gecombineerd met 12 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: