Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Tennant Creek

  • Graslanden
  • Aboriginal cultuur
  • Gold rush
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Tennant Creek Gevonden reissoorten Bouwstenen, Individueel Reizen per Autoreis, Rondreis

Alle reizen naar Tennant Creek

Tennant Creek

 
Tennant Creek ligt tussen Alice Springs en Katherine. De graslanden van de omgeving bieden ruimte aan het lokale vee. Belangrijke vee - boerderijen liggen in dit gebied. U vind hier tevens een van de eerste vee – boerderijen van Australië.
 
De oorspronkelijke inwoners van het gebied, zijn de Warumungo. Hun cultuur leeft hier voort, en de geschiedenis kunt u ontdekken in het cultureel centrum.
 
Nyinkka nyunnyu ligt in Tennant Creek. In 1930 werd hier goud gevonden. De geschiedenis van het gebied is sinds die tijd verweven met de laatste Australische gold rush. U vindt de geschiedenis van deze periode terug bij het Battery Hill Mining Centre. Dit gebied biedt u Aboriginal cultuur, en u krijgt een indruk van de minbouw en de veeteelt.

Mirja Rempt
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Tennant Creek met deze 12 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Tennant Creek gecombineerd met 12 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: