• Uitgebreide faciliteiten en culturele attracties
  • Teslin Tlingit Heritage Centre
  • Inheemse vogels en wildlife

Teslin

 

Deze gemeenschap aan de Alaska Highway is de thuisbasis van inheemse volkeren.Teslin ligt ongeveer halverwege Watson Lake en Whitehorse en biedt faciliteiten en culturele attracties. Het meer biedt mogelijkheden om te vissen en te varen.

U vindt hier een gemeenschap met een bijzondere, inheemse cultuur. Bezoek het Teslin Tlingit Heritage Centre aan de oever van het Teslin Meer, of ga langs bij het George Johnston Museum, waar u een grote verzameling inheemse kunst ziet.

Breng een bezoek aan de Nisutlin Bay Bridge, een indrukwekkende metalen constructie bij de Alaska Highway. Het meer is een populaire bestemming voor recreatie. In de zomer komt men hier om te vissen en te varen. In de winter kan men in de omgeving skiën. Breng een bezoek aan het Nisutlin Delta National Wildlife Area, hier kunt u inheemse vogels en wilde dieren in hun natuurlijke omgeving spotten.

Mirja Rempt
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.