Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

The Ritz Village Hotel

  • Monumentale wijk Scharloo
  • Voormalige ijsfabriek
  • Voelt aan als een klein dorpje

The Ritz Village Hotel

The Ritz Village ligt in de monumentale wijk Scharloo aan de rand van het centrum Punda, in de voormalige ijsfabriek The Ritz. Maar liefst 70 jaar lang was The Ritz de enige ijsfabriek op Curaçao. Na de sluiting in 1999 is het complex met veel zorg omgebouwd tot een hotel-studio waarbij de historische gebouwen gespaard zijn gebleven. The Ritz voelt aan als een klein dorpje en heeft zijn eigen straatje met een restaurant, minimarkt en autoverhuur. The Ritz Village biedt gratis WiFi en beschikt verder over een receptie, bar, zwembad en wellnessfaciliteiten. De kamers zijn voorzien van een kitchenette met magnetron, elektrische kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, douche en toilet, woon-/slaapkamer met televisie, airconditioning en gratis WiFi.

Corine Klootwijk
WRC Curaçao specialist

Als Curaçao specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.