Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Tinos

  • Cycladen-groep
  • Pelgrimsoord
  • Natuurbestemming
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Tinos Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Tinos

Tinos

 
Tinos is een eiland en maakt deel uit van de Cycladen-groep. Het ligt in de Egeïsche zee. Het beslaat ca 200 km2 en telt ongeveer 8,600 inwoners. Het landschap is heuvelachtig, groen en er zijn mooie, ruime zandstranden. Het eiland is ideaal voor wandelingen door de natuur en het bezichtigen van de diverse cultuur. Het is nog niet heel toeristisch.
 
Het eiland is goed bereikbaar per boot. Meerdere keren per dag vaart de ferry vanaf de haven Piraeus en Rafina. Er liggen diverse sites. U kunt hier bv een bezoek brengen aan Byzantijnse kerken en traditionele dorpen met witgeschilderde huizen.
 
De locatie is al tijden een bekend pelgrimsoord voor Grieken zelf: een deel van de populatie is Grieks-katholiek en een deel is Grieks-orthodox. De laatste tijd is het een populaire bestemming aan het worden onder internationale reizigers.
 

Maudy Zuidema
WRC Griekenland specialist

Als Griekenland specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Tinos met deze 5 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Tinos gecombineerd met 5 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: