Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Tofino

  • Vancouver Island
  • Proef de dagverse vis bij lokale restaurants
  • Walvissen spotten
Toon mij alle 4 WRC reizen naar Tofino Gevonden reissoorten Bouwstenen, Campingtour, Individueel, Reizen met kinderen Reizen per Autoreis, Camperreis

Alle reizen naar Tofino

21 dagen Autoreis + Individueel
22 dagen
  • 3-weekse autorondreis West Canada
  • Inclusief verblijf op Vancouver Island
  • Al jarenlang onze bestseller naar Canada
€ 3225,-
Bekijk

Tofino

 

Tofino is een klein dorp op Vancouver Island, met ongeveer 2.000 inwoners. Breng een bezoek aan dit mooie dorpje aan het water. Wandel naar zee, bekijk de surfers of proef de dagverse vis bij lokale restaurants.

Maak een mooie wandeling langs het strand, geniet van de schone zeelucht en bekijk de opgaande zon. Wandel door de straten en ontdek de gezellige restaurants, kunstgaleries, strandcabines en de typische, lokale ‘westkust-sfeer’.

De regio biedt mooie, vreemde landschappen en een bijzondere geschiedenis. Het is aan te raden om hier in de lente (maart-april) heen te gaan. Dan kunt u de walvissen spotten tijdens de migratie. In deze periode zwemmen de grijze walvissen naar Alaska; dit is een bijzonder zicht. 

Vanuit het dorp worden walvis-excursies georganiseerd en kunt u de dieren observeren in hun natuurlijke omgeving. Ook worden er tours georganiseerd naar het regenwoud.

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Tofino met deze 26 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Tofino gecombineerd met 26 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: