Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Tofo

  • Tofo Beach
  • Indische Oceaan
  • Ponta da Barra
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Tofo Gevonden reissoorten Campingtour, Individueel Reizen per Camperreis

Alle reizen naar Tofo

Er zijn helaas geen reizen gevonden die matchen met de ingestelde filters

Tofo

 
Tofo Beach is een klein dorp bij Mozambique. Het dorp ligt aan de Indische Oceaan bij het Ponta da Barra peninsula in de Inhambane provincie, Jangame district, c. 22 km van de stad Inhambane. 
 
Het dorp is een grote attractie voor reizigers. Bij Tofo liggen strand-villa's, duikresorts en ontspannen promenades. In de buurt liggen koraalriffen, en in de zee zwemmen o.a. manta-rays en zee-schildpadden. Ook is het mogelijk hier te duiken en u ziet hier soms walvishaaien voorbij zwemmen.
 
Historisch gezien was het ooit een klein vissersdorp maar nu is het uitgegroeid tot een klein, internationaal reiscentrum. Er is een markt met fruit en groente. Ook is er een hotel, duik-centrum en enkele accommodaties. Verder kunt u hier paardrijden of gewoon wat zwemmen bij de kust.
 
 

 

 

 
 
 
 
 

Mirja Rempt
WRC Mozambique specialist

Als Mozambique specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Tofo met deze 10 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Tofo gecombineerd met 10 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: