Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Tomohon

  • Bloemenstad van Sulawesi
  • Vulkaangebied
  • Landbouw activiteiten
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Tomohon Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Tomohon

Tomohon

 
Tomohon is een gezellig bergstadje in het noordelijk deel van het eiland Celebes. Er is niet echt een centrum, maar hier en daar vindt u winkeltjes, pleinen en accommodaties. De temperatuur is hier wat koeler dan in andere delen van Celebes, dankzij de hogere ligging-het ligt op ca. 900 meter hoogte. Overdag zijn er inde zomer temperaturen van rond de 25 graden, in de avond wordt het wat frisser.
 
In de stad zijn diverse attracties, waaronder de kerk. Verder kunt u een bezoek brengen aan een paar bezienswaardigheden in de regio. Er liggen vulkanen, akkers, maar ook bloemenvelden, aangezien het een belangrijk gebied is voor de plaatselijke bloemkwekerijen.
 
In de regio, ziet u de landbouw om u heen. Overal wordt fruit en groente verbouwd. De grond is hier vruchtbaar, aangezien het vlakbij een paar -nog actieve- vulkanen ligt. Veel van de inwoners van dit dorp verbouwen hun eigen voedsel.

Maudy Zuidema
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Tomohon met deze 10 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Tomohon gecombineerd met 10 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: