Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Toraja

  • Lokale Toraja cultuur
  • Bijzondere gebouwen
  • Weefkunst
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Toraja Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Toraja

Toraja

 
In het gebied Tana Toraja, komt u in contact met de lokale cultuur van diverse volkeren. Tijdens het kolonialisme, zijn veel mensen bekeerd tot het christendom. Echter, hebben zij tegelijk veel van hun historische tradities behouden. Eén van de belangrijke tradities in het gebied is de voorouder-verering. Ook het animisme speelt nog een rol in het dagelijks leven. In dit gebied worden diverse ceremonies uitgevoerd, bij huwelijk, oogst en andere rituelen.  Dit is bijzonder om te zien en te ervaren.
 
Wilt u meer weten over de lokale cultuur, dan is het handig, een bezoek te brengen aan Rantepao. Van hieruit, kunt u doorreizen naar diverse, traditionele dorpen. Interessante dorpen zijn bv Palawa en Pangli. Hier ziet u bv de bijzondere huizen, en de ambachtelijke weefkunst. Ook ziet u hier het houtsnijwerk en andere lokaal handwerk.

Maudy Zuidema
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Toraja met deze 10 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Toraja gecombineerd met 10 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: