Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Toronto

  • Multicultureel, eclectisch en tolerant
  • Maak een trip naar de beroemde Niagara Falls
  • St. Lawrence Market
Toon mij alle 4 WRC reizen naar Toronto Gevonden reissoorten Individueel, Reizen met kinderen, Reizen per trein, Stedenreis Reizen per Autoreis, Camperreis, Treinreis

Alle reizen naar Toronto

19 dagen Camperreis + Individueel
21 dagen
  • Black Friday aanbieding!
  • Veel keuze in campers en locaties
  • Verrassende combinatie mogelijkheden
Bekijk

Toronto

Welkom in Toronto, de grootste stad van Canada op 8 uur vliegen van Nederland. Een stad met meer dan 140 nationaliteiten. Hier mengen de geuren, kleuren en talen van de populatie zich. Toronto biedt toprestaurants, goede nachtclubs en fijne festivals. In de zomer kunt u al fresco dineren. In de lente en herfst kunt u genieten van een mild klimaat en een veelkleurige natuur. De winters zijn koud, de stad ligt dan regelmatig onder een laag sneeuw en er zijn schaatsbanen in de stad. Maar met de juiste kleding, de mooie verlichte straten tijdens de 'Winter ligth exhibition' en de vele topmusea is Toronto ook in de winter een top bestemming. 
Wilt u niet als een toerist klinken, zeg dan Toronno in plaats van ToronTo, net als de locals. 
Toronto is rijk aan water, door de ligging aan Lake Ontario. Hoewel het een miljoenen stad is, is natuur niet ver weg. Neem de ferry vanuit de haven van Toronto naar de Toronto Islands. Vanaf de ferry en de eilanden heeft u een schitterend uitzicht over de skyline van Toronto. Op de eilanden waant u zich in een oase van groen en zijn vele buitenactiviteiten te ondernemen.
Highlights
Toronto heeft een diversiteit aan wijken met elk een geheel eigen karakter: China Town, King West Village, Old Toronto en het Entertainment & Distillery district zijn de bekendste. 
Er zijn verschillende manieren op de stad te leren kenne: per hop-on hop-off bus, per fietstour, segway tour, of wandelend al dan niet onder leiding van een lokale gids, die u van interessante informatie en leuke anekdotes voorziet.

Breng een bezoek aan St Lawrence Market: een ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap. Hier vindt u talloze voedselstalletjes met vis, brood, kaas en heerlijke pasta.
Struin over de Kensington market, shop kleding in een kleine vintage boutique en ga dineren in één van de vele restaurants. De binnenstad is een wirwar van smalle straten met vele kleurrijke Victoriaanse huizen. Breng ook een bezoek aan Graffiti Alley, gelegen in het kunstdistrict van Toronto. Deze ‘alley’ is een piepklein straatje, waar de muren bespoten zijn met de meest prachtige graffiti.
Zin in hippe café's en designer boutiques? Ga dan naar het Distillery District, bestel een hippe cocktail en ga dineren in een prijswinnend restaurant. De wijk is helemaal autovrij en is één van de leukste wijken van Toronto. 
Ontdek de TD Gallery voor Inuit Art en werp een blik op het leven van de Inuit. U vindt hier prachtige sculpturen van dieren, mensen en dagelijkse activiteiten.
Maak ook een trip naar Niagara Falls, op ca. 1,5 uur rijden van Toronto. Deze wereld beroemde watervallen kunt u op diverse manieren bekijken. Neem een boottocht en vaar door de mist, aan de voet van de watervallen. 
 
 

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Toronto met deze 19 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Toronto gecombineerd met 19 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: