Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Toronto

  • Multicultureel, eclectisch en tolerant
  • Maak een trip naar de beroemde Niagara Falls
  • St. Lawrence Market
Toon mij alle 8 WRC reizen naar Toronto Gevonden reissoorten Individueel, Reizen met kinderen, Reizen per trein, Stedenreis Reizen per Autoreis, Camperreis, Treinreis

Alle reizen naar Toronto

19 dagen Camperreis + Individueel
21 dagen
  • Beste camper specials
  • Veel keuze in campers en locaties
  • Verrassende combinatie mogelijkheden
Bekijk

Toronto

Welkom in Toronto, een stad met meer dan 140 nationaliteiten. Hier mengen de geuren, kleuren en talen van de populatie zich. Toronto biedt toprestaurants, goede nachtclubs en fijne festivals. In de zomer kunt u al fresco dineren. In de lente en herfst kunt u genieten van een mild klimaat en een veelkleurige natuur. In de winter is het een ideale plek om als startpunt te hebben voor een reis door de omringende natuur.
 
Highlights

Breng een bezoek aan St Lawrence Market: een ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap. Hier vindt u talloze voedselstalletjes met vis, brood, kaas en heerlijke pasta. Maak ook een trip naar Niagara Falls, voor een onvergetelijk zicht op de enorme watervallen. Neem een boottocht en vaar door de mist, ...aan de voet van de watervallen. Ontdek de TD Gallery voor Inuit Art en werp een blik op het leven van de Inuit. U vindt hier prachtige sculpturen van dieren, mensen en dagelijkse activiteiten.
 

Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Toronto met deze 19 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Toronto gecombineerd met 19 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: