Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Toulouse

Toon mij alle 1 WRC reizen naar Toulouse Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Toulouse

Er zijn helaas geen reizen gevonden die matchen met de ingestelde filters

Toulouse

Als derde universiteitsstad van Frankrijk, met een universiteit die werd opgericht in de 13de eeuw, is Toulouse een bruisende stad met volop leuke uitgaansmogelijkheden en culturele evenementen, of het nu een pianoconcours is in het Jacobijnenklooster, of een festival van de Franse cinema in het openluchttheater aan de Rue du Taur. Ook de hightechindustrie (Toulouse is het hart van het Europese ruimteonderzoek en de thuisbasis van vliegtuigfabrikant Airbus) draagt bij aan de bijzondere sfeer. Het compacte stadscentrum op de oostoever van de Garonne is een klassiek Frans winkelparadijs, omgeven door architectuur uit alle eeuwen. In de grote winkelstraten zijn alle topmerken te vinden. U moet de kleine zijstraatjes induiken voor originele winkels met leuke koopjes. Het leven speelt zich af rond het Capitool, het gemeentehuis en het Place Wilson. Daar zitten de grote terrassen. Toulouse heeft een uitgebreid netwerk aan bussen en volautomatische metro’s, maar het moet toch een vertrouwd gevoel geven dat u de stad ook per fiets kunt verkennen. Op honderden stations staan niet minder dan 2400 Vélos-Toulouse klaar. Met uw creditcard kunt u een abonnement nemen voor een dag. U kunt dan overal in de stad een fiets uit het rek trekken, mits u die op dezelfde plek weer terugzet.

Maudy Zuidema
WRC Frankrijk specialist

Als Frankrijk specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Toulouse met deze 5 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Toulouse gecombineerd met 5 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: