Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Trinidad

  • Kleurrijke huizen
  • Textiel-markten
  • Auto-vrij centrum

Trinidad

 
Trinidad staat bekend als een van de mooiste steden van Cuba. Het is ideaal als bouwsteen voor uw reis. Vrolijk geschilderde huizen en levendige straten vormen samen een gezellig straatbeeld. Het centrum van de stad is autovrij gemaakt. U kunt hier fijn rond slenteren in een ontspannen sfeer. Hoewel de stad wint aan populariteit, is het nog steeds erg relaxt en authentiek. Wandel rond en ontdek de kleurige markten, de gezellige straten en de diverse musea. Een interessant museum is bv. Museo de la Lucha contra Nandidos.
 
De stad wordt steeds populairder, en u vindt hier nu ook redelijk wat casas particulares en gezellige eetgelegenheden. Trinidad is erg gezellig om gewoon wat rond te lopen. U kunt hier prachtige foto's maken. Maak bv. een wandeling vanaf het Plaza Mayor. Vanaf hier kunt u musea en gezellige markten bezoeken.
 
Bij de kraampjes vindt u textiel en andere souvenirs. Als u mooie uitzichten wilt zien, kunt u bv langsgaan bij de stadstoren, bij Museo de la Lucha contra Nandidos. Vlakbij ligt de Valle de los Ingenios. De route hiernaartoe is schitterend. U kunt een trein nemen, en een trip maken naar een nabijgelegen dorp in de vallei.
 
 
 
 
 

Corine Klootwijk
WRC Cuba specialist

Als Cuba specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.