Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Tropea

  • Parel van het zuiden
  • Mooie natuur
  • Zeegebied
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Tropea Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Tropea

Tropea

 
Tropea is een -nog- relatief onbekende bestemming voor reizigers die naar het zuiden van Italië gaan. U kunt hier genieten van een authentieke ervaring en prachtige natuur. Het stadje is een parel, gelegen in het zuiden van Italië, het fascinerende Calabrië. De kleine stad ligt hoog op een berg en kijkt uit over de Tyrreense zee. In de stad kunt u wandelen, op een terras zitten, de zee bekijken of activiteiten ondernemen.
 
Zo kunt u hier fietsen, een scooter huren of zeilen. Ontdek de landweggetjes of maak een verkoelende rit langs de kustlijn! Hier en daar vindt u sfeervolle eettentjes of ijs-huizen met gastvrijheid en voortreffelijke gerechten.
 
Het zuiden kent zijn eigen keuken: gerechten zijn hier doorgaans pittiger. Een bekend en populair gerecht is bv Crostini con Marmallata di rossa di Tropea (een soort bruschetta).

  

Maudy Zuidema
WRC Italië specialist

Als Italië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Tropea met deze 16 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Tropea gecombineerd met 16 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: