Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Trujillo

  • Stad van Conquistadores
  • 16e eeuwse paleizen
  • Prachtige natuur

Trujillo

 
Trujillo is een bijzondere stad, met een rijk verleden en diverse bezienswaardigheden. In de stad staat een kasteel, uit de Moorse tijd. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over de weidse omgeving. De geschiedenis van de stad gaat terug naar de tijd van de ''Conquistadores'', de heren die afreisden naar de Amerika's.
 
Een paar van de wereldreizigers die onder meer het  Inca rijk en het Amazone gebied ontdekten, kwamen oorspronkelijk uit Trujillo. De stad heeft een kenmerkende stijl, met behoud van traditionele 16e en 17e eeuwse paleizen en villa's. De welvaart die de ontdekking van Zuid - Amerika bracht, ziet u hier duidelijk terug in de vorm van paleizen en villa's. Daarnaast is de stad rijk aan een mooie natuur. U ziet hier palmen, olijfbomen en bloemen.
 
Bijzondere locaties in de stad zijn bv het Plaza Mayor, de paleizen in renaissance stijl en religieuze gebouwen in het bovendeel van de stad. Bij het huis van de Conquistadores, bv het huis van Francisco de Pizarro, ziet u historische meubels en oorspronkelijke objecten van de Inca cultuur.

Mirja Rempt
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.