Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Trujillo

  • Stad van Conquistadores
  • 16e eeuwse paleizen
  • Prachtige natuur
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Trujillo Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Trujillo

Trujillo

 
Trujillo is een bijzondere stad, met een rijk verleden en diverse bezienswaardigheden. In de stad staat een kasteel, uit de Moorse tijd. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over de weidse omgeving. De geschiedenis van de stad gaat terug naar de tijd van de ''Conquistadores'', de heren die afreisden naar de Amerika's.
 
Een paar van de wereldreizigers die onder meer het  Inca rijk en het Amazone gebied ontdekten, kwamen oorspronkelijk uit Trujillo. De stad heeft een kenmerkende stijl, met behoud van traditionele 16e en 17e eeuwse paleizen en villa's. De welvaart die de ontdekking van Zuid - Amerika bracht, ziet u hier duidelijk terug in de vorm van paleizen en villa's. Daarnaast is de stad rijk aan een mooie natuur. U ziet hier palmen, olijfbomen en bloemen.
 
Bijzondere locaties in de stad zijn bv het Plaza Mayor, de paleizen in renaissance stijl en religieuze gebouwen in het bovendeel van de stad. Bij het huis van de Conquistadores, bv het huis van Francisco de Pizarro, ziet u historische meubels en oorspronkelijke objecten van de Inca cultuur.

Combineer Trujillo met deze 6 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Trujillo gecombineerd met 6 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: