Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Turrialba

  • Eén van Costa Rica's grootste vulkanen
  • Maak een prachtige wandeling in het gebied
  • Koffieplantages, fruit- en groenteteelt
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Turrialba Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis, Rondreis

Alle reizen naar Turrialba

21 dagen Rondreis + Individueel
21 dagen
  • Once in a lifetime reis!
  • Eldorado voor natuurliefhebbers.
  • Heerlijk strandverblijf.
€ 3420,-
Bekijk

Turrialba

 

Costa Rica maakt deel uit van de Pacifische 'ring of fire' en heeft enkele van de mooiste vulkanen ter wereld. Het heeft ongeveer 112 vulkanische gebieden verspreid over het land. Veel vulkanen zijn nu opgegaan in nationale parken en hierdoor een beschermd natuurgebied. U vindt in dit park natuurlijke wonderen, zwavelhoudende meren en mooie lavastromen.

Grenzend aan de vulkaan Irazu ligt de 3.340 meter hoge vulkaan Turrialba. Deze vulkaan ligt in de gelijknamige regio en is één van Costa Rica´s grootste vulkanen. Hij bestaat uit drie kraters, waarvan er één diverse geisers heeft. De naam komt van de inheemse woorden Turiri en Aba en betekent 'rivier van vuur'.

Er is ook een regio met de naam Turrialba. Deze ligt tussen de koffievelden en plantages. Maak tijdens uw verblijf in dit gebied mooie wandelingen bij de Central Region Valley en de vulkaan. In de omgeving liggen prachtige koffievelden en plantages waar u kunt wandelen of paardrijden.

 

Corine Klootwijk
WRC Costa Rica specialist

Als Costa Rica specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Turrialba met deze 14 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Turrialba gecombineerd met 14 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: