Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Tutukaka

  • Poor Knights Marine Reserve
  • snorkelen en diepzeeduiken
  • Riko Riko grot
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Tutukaka Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Tutukaka

30 dagen Autoreis + Individueel
29 dagen
  • Verblijf in luxe en sfeervolle accommodaties
  • Autorondreis van 4 weken
  • 4 schitterende excursies inclusief
€ 7525,-
Bekijk

Tutukaka

Tutukaka, een havenplaats aan de gelijknamige kust. De rotsachtige kust heeft intieme baaien met schitterende witte zandstranden. Tutukaka is de toegangspoort tot het Poor Knights Marine Reserve en de Poor Knights Islands, die 23 kilometer uit de kust liggen. Dit is de beste plek in Nieuw-Zeeland om te duiken en te snorkelen. De eilanden zijn beschermd natuurgebied, waar de natuur volledig vrij spel heeft. De wateren rondom de eilanden kunt u wel verkennen. Het water is heel voedselrijk en helder. Door een warme golfstroom leven hier subtropische vissen, koralen, anemonen, pijlstaartroggen, dolfijnen en haaien. Uniek zijn de enorme zeewier velden, onderwater tunnels en zeegrotten. De Riko Riko grot is de grootste zee grot ter wereld.

Maudy Zuidema
WRC Nieuw-Zeeland specialist

Als Nieuw-Zeeland specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Tutukaka met deze 12 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Tutukaka gecombineerd met 12 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: