Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Udawalawe

  • Natuurpark
  • Olifanten, luipaarden, vogels
  • Natuur-safari
Toon mij alle 4 WRC reizen naar Udawalawe Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Udawalawe

17 dagen Rondreis + Individueel
17 dagen
  • Verblijf in comfortabele hotels.
  • De hoogtepunten van Sri Lanka.
  • Aanrader: maak een wildsafari!
€ 2310,-
Bekijk

Udawalawe

 
Yala National Park is bij uitstek een plaats om olifanten, krokodillen en vogels te spotten. Dit prachtige park in zuidelijk Sri Lanka is één van de mooiste plekken om wildlife te spotten. Afrika staat er wellicht meer bekend om, maar ook in Azië kunt u een prachtige natuur-safari maken. Het park stamt uit 1900 en is een nationaal park, sinds 1938.
 
Het is tamelijk druk, vanwege de grote populariteit. Tijdens een safari ziet u wellicht een olifant, een luipaard of één van de vele watervogels.
 
Vanuit het dorp Tissa is het handig om een bezoek te brengen aan het park. Tissa is een klein dorp met restaurants, accommodaties en tour - operators waar u een safari naar het park kunt boeken. In de omgeving vindt u een dagoba, rijstvelden en mooie natuur.

Mirja Rempt
WRC Sri Lanka specialist

Als Sri Lanka specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Udawalawe met deze 18 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Udawalawe gecombineerd met 18 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: