Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

uMhlanga Rocks

  • Kwazulu Natal
  • Indische oceaan
  • Badplaats
Toon mij alle 4 WRC reizen naar uMhlanga Rocks Gevonden reissoorten Individueel, Reizen met kinderen Reizen per Autoreis

Alle reizen naar uMhlanga Rocks

19 dagen Autoreis + Individueel
19 dagen
  • 13-Daagse autorondreis vanuit Johannesburg.
  • 04 Overnachtingen op de Seychellen.
  • Verblijf in stijlvolle accommodaties.
€ 3485,-
Bekijk

uMhlanga Rocks

 
uMhlanga is een badplaats in de provincie Kwazulu Natal, ten noorden van Durban. Het staat bekend als een van de meest populaire bestemmingen in het oosten van het land. uMhlanga betekent ''plaats van het riet'' in de lokale taal. De stad biedt veel accommodaties, restaurants, bars en eethuizen. Aan de kust is een sfeervolle pier gebouwd, waar men graag wandelt en geniet van een vrije dag. In de zomer is het met wat geluk, mogelijk om walvissen en dolfijnen te bezichtigen. Ook is het mogelijk hier te duiken, zwemmen en varen. In de regio ligt het natuurpark Isimangalis Wetland park, wat ideaal is voor een dagtrip.

Corine Klootwijk
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer uMhlanga Rocks met deze 21 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is uMhlanga Rocks gecombineerd met 21 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: