Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Valencia

  • Populaire bestemming
  • Kunst, cultuur & natuurparken
  • Jaarlijks festival ''Fallas''
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Valencia Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Valencia

Valencia

Valencia is een mooie en populaire stad in het zuiden van Spanje. Het ligt in de gelijknamige provincie en regio. De stad is ideaal voor een stedentrip, maar ook geschikt als deel van een gevarieerde rondreis. Hier kunt u wandelen, winkelen, heerlijk uit eten gaan en veel kunst en cultuur bezichtigen. Breng bv een bezoek aan de Ciudad de las Artes y Ciencias.
 
De stad staat bekend om het heerlijke klimaat, vriendelijke bevolking en een zeer gastvrije houding naar reizigers toe. Daarnaast liggen hier een paar aangename stranden, goede restaurants en mooie natuurparken, zoals bv het Turia park.
 
Een mooie tijd van het jaar om de stad te zien, is bv tijdens de Fallas, in Maart. Tijdens deze feesten zijn er kleurrijke optochten en praalwagens. Aan het eind van de feestdagen worden de wagens in brand gestoken. Dit is een gezellig spektakel, dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt.

Corine Klootwijk
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Valencia met deze 6 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Valencia gecombineerd met 6 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: