Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Vancouver

 • Éen van de mooiste steden ter wereld
 • startpunt voor camperreizen en cruises
 • Whale Watch Tours
Toon mij alle 17 WRC reizen naar Vancouver Gevonden reissoorten Bouwstenen, Campingtour, Individueel, Reis incl. cruise, Reizen met kinderen, Stedenreis, Strandvakantie Reizen per Autoreis, Camperreis, Combinatie camper & cruise, Cruise

Alle reizen naar Vancouver

8 dagen Autoreis + Individueel
8 dagen
 • verlengingsarrangement van 1 week
 • Start / eind Vancouver
 • hoogtepunten van Vancouver Island
€ 890,-
Bekijk
19 dagen Camperreis + Individueel
21 dagen
 • Beste camper specials
 • Veel keuze in campers en locaties
 • Verrassende combinatie mogelijkheden
Bekijk
17 dagen Autoreis + Individueel
16 dagen
 • Autorondreis van 2 weken
 • Uitbreiden met Vancouver Island
 • Uitbreiden met een cruise naar Alaska
€ 2200,-
Bekijk
21 dagen Autoreis + Individueel
22 dagen
 • 3-weekse autorondreis West Canada
 • Inclusief verblijf op Vancouver Island
 • Al jarenlang onze bestseller naar Canada
€ 3225,-
Bekijk
1 2

Vancouver

 
Vancouver is de grootste stad van West-Canada en ligt in de provincie Brits-Columbia. Voor velen is deze stad het beginpunt (of einde) van een rondreis per auto of camper door het westen van Canada, of voor een cruise reis naar Alaska.
Vancouver ligt schitterend aan de brede dalta van de Fraser rivier die uitkomt in de Georgia straat. de waterweg die het vaste land met Vancouver Island scheidt. Op de achtergrond liggen (vaak besneeuwde) bergtoppen van het kustgebergte. De ligging maakt het een van de mooiste steden ter wereld. Daarnaast heeft Vancouver een multiculturele bevolking, mooie parken en gezellige stadstranden, een breed aanbod van activiteiten, uitstekende restaurants en 'food markets', een levendige art-scene en fantastische winkelmogelijkheden. 
Stanley park
Het bekende stadpark met de rijk gekleurde Totem palen bij Brockton Point is een heerlijke plek om te wandelen, mensen te kijken en om te fietsen. Huur een fiets of boek een begeleide fietstocht, die u langs de leukste plekken brengt. 
Granville Island.
Neem de pont naar Granville Island en bezoek de public market. Een must voor liefhebbers van eten en culinaire ontdekkers. De plek voor de lunch. 
China Town
Door de grote Chinese gemeenschap in Vancouver is de China Town in Vancouver ook een van de grootste in Noord-Amerika. Bezoek de Dr. Sun Yat-Sen Classical Chinese Garden”, een zee van rust in dit verder hectische deel van de stad met in elk hoekje van de tuin een bijzonder uitzicht. Sla de China Gate, ook bekend als de Millennium Gate, niet over.
Gastown  
Het historische deel van de stad. Een aangenaam wandelgebied. Bekijk de antieke stoomklok. Ga lunchen of een drankje nuttigen bij een van de vele sfeervolle eettentjes. 
Aquarium
Bezoek het Vancouver Aquarium en ontdek de haaien, dolfijnen en walvissen. Hierna kunt u verder wandelen bij het regenwoud waar u vogels en schildpadden kunt observeren in de vrije natuur.

Whale Watch tours en vlucht per watervliegtuig.
In de wateren rondom Vancouver leven diverse soorten walvissen en orca's. Ook een grote populatie aan zeehonden, zeeleeuwen en andere zee (zoog) dieren. Vanuit de haven van Vancouver vertrekken meerdere keren per dag Whale watch tours, zodat u vanaf een open zodiac boot of een gesloten boot deze indrukwekkende dieren van dichtbij in hun natuurlijke omgeving kunt bewonderen. 
Naast boten vertrekken er vanuit de haven van Vancouver ook watervliegtuigen. Een watervliegtuig is in deze regio een gebruikelijk transport middel om de bewoners naar de vele eilandjes in straat van Georgia te vervoeren en om de post rond te brengen. Een rondvlucht per watervliegtuig is een onvergetelijke manier om de schitterende kust van bovenaf te bekijken.
Vancouver Art Gallery
Het ligt midden in het centrum en het gebouw zelf is al indrukwekkend met de koepel en mozaïek. Ontdek werk van lokale, startende fotografen of bezichtig exposities van de gevestigde namen.

Kitsilano Beach
Kitsilano Beach, één van de favoriete plekken in Vancouver, onder de lokale bevolking. Ruimte, frisse lucht en prachtige uitzichten over de zee en bergen.
Winkelen
de bekendste winkelstraten zijn Burrard Street en Robson Street.
Grouse Mountain
Net buiten de stad: het uitzicht op Vancouver is schitterend hiervandaan. Ook zijn er mooie wandelroutes. 
 

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Vancouver met deze 50 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Vancouver gecombineerd met 50 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: