Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Vila Nova de Cerveira

  • Artistiek
  • Historisch
  • Rivier Minho

Vila Nova de Cerveira

 
Vila Nova da Cerveira is klein maar indrukwekkend. Het ligt in het noorden van Portugal, aan de oever van de rivier Minho. Naast historische architectuur en gevarieerde natuur, heeft het een breed cultureel aanbod. Tijdens een wandeling door het dorp ziet u hier en daar publieke kunst, sculpturen en muurschilderingen. 
 
Het biedt ruimte aan een kleurrijke kunst-biennale. Tijdens en na het festival ziet u installaties in de publieke ruimte en in historische gebouwen. Ook al bent u hier, wanneer er geen biennale meer is, dan nog kunt u genieten van de sculpturen die tentoongesteld zijn bij de rivier en in het park. Voor een indruk van lokale ambachten kunt u een bezoek brengen aan Casa do Artesao.

Corine Klootwijk
WRC Portugal specialist

Als Portugal specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.