Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Viseu

  • Sfeervol centrum
  • Middeleeuwse straatjes
  • Culinair genieten
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Viseu Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Viseu

Viseu

 
Viseu is een mooie, historische stad, met een bedrijvige, levendige sfeer. Het wordt door Portugezen beschouwd als de stad met de hoogste levenskwaliteit van het land. In het centrum liggen middeleeuwse straatjes, winkels en 16e eeuwse huizen. De architectuur is verrijkt met fantasievolle sculpturen en gotische details.
 
Bij de rand van de stad ziet u resten van de vroegere stadsmuur. De stadskathedraal ligt aan een sober stadsplein, Adro da Sé. Hier staan verder het Paco dos Três Escalões, het Museu Grao Vasco en de toren van Menagem. Breng ook een bezoek aan het Museu do Tesouro, met kostbaarheden en 15e eeuwse schilderijen.
 
De stad biedt naast cultuur gelukkig ook mooie natuurgebieden. In diverse delen is het mogelijk om door parken te wandelen. Enkele mooie parken, zijn bv Parque Aquilino Ribeiro, Parque Fontelo en Cava de Viriato. In de restaurants kunt u genieten van streekgerechten, die vergezeld gaan van uitstekende, lokale wijnen.

Corine Klootwijk
WRC Portugal specialist

Als Portugal specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Viseu met deze 12 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Viseu gecombineerd met 12 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: