Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Wakulla Springs

  • Wakulla Springs State Park
  • Maak een boottocht en spot wilde dieren
  • Fietsen en wandelen

Wakulla Springs

 
Breng een bezoek aan de Wakulla Springs, gelegen in het centrum van het Wakulla Springs State Park. U waant zich op de filmset van een avonturenfilm. Dit park huisvest één van de grootste en oudste natuurlijke bronnen ter wereld.
 
U kunt hier ook diverse wilde dieren bezichtigen, waaronder: krokodillen, schildpadden, manatees, herten en vogels. Iedere dag zijn hier tours, die u dichter bij de dieren brengen en ideaal zijn voor ‘’wildlife photography.’’
 
Of maak een tocht, met een boot met een glazen bodem, zodat u de mogelijkheid heeft om mooie foto’s te maken van de manatees. In de zomer is dit een goede locatie om te varen en te zwemmen. In de andere seizoenen kunt u hier genieten van de uitstekende natuur-trails. De lokale Wakulla Springs Lodge werd in 1937 gebouwd en is het gehele jaar geopend.

Maudy Zuidema
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.