Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

White Mountains

Toon mij alle 1 WRC reizen naar White Mountains Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar White Mountains

15 dagen Autoreis + Individueel
15 dagen
  • Wandel in Boston de historische Freedom Trail
  • Ontdek de schoonheid van de Green Mountains
  • Dwaal over de stranden bij Cape Cod
€ 2125,-
Bekijk

White Mountains

De White Mountains, witte bergen die spectaculair oplichten, liggen in de staat New Hampshire en strekken zich uit tot in de staat Maine. De White Mountains zijn onderdeel van de Appalachen en bestaan grotendeels uit lichtgekleurd graniet. In de wintermaanden is dit een populaire wintersportbestemming, terwijl er in de zomer veel toeristen komen om te genieten van de natuur en erfgoed. 
Het is een bijzonder mooi natuurgebied, zeer bosrijk en bergachtig met diverse State Parks, honderden kilometers wandelpaden, meren, vennen, rivieren en beken. U kunt een treinreis maken die door een prachtig gebied rijdt of zelf een mooie route rijden.
Het meest kenmerkend zijn wellicht de overdekte bruggen. Beroemd is de uit 1876 daterende 'Honeymoon Bridge' in Jackson, die de achtergrond vormt van talloze bruiloftsfoto's.
Breng een bezoek aan het Franconia Notch State Park, gelegen in het hart van de Mountain regio. Een kabelbaan brengt u in tien minuten naar de top van de Cannon Mountain. Op een heldere dag kunt u de bergen van Canada zien. Op de berg zijn een aantal wandelingen uitgezet en is een 360-graden observatiedek. Ook een bezoek aan Mount Washington is aan te bevelen, dit is de hoogste bergtop in het noordoosten. U kunt per voet, auto of (stoom)trein naar de top van de berg.

Mirja Rempt
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer White Mountains met deze 8 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is White Mountains gecombineerd met 8 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen:

  • Middletown
  • Mystic
  • Stowe
  • The Berkshires