Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Wolfville

  • Charmant centrum en prachtige landschappen
  • Nova Scotia
  • Bay of Fundy
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Wolfville Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Wolfville

Wolfville

 

Wolfville heeft een charmant centrum, een kosmopolitische sfeer en wordt omringd door prachtige landschappen. In de omgeving vindt u heuvels, rivieren en kustgebied.

De beste manier om het dorp te zien, is door het te ervaren. Wolfville ligt op Nova Scotia aan de kust van Minas Basin. Het maakt deel uit van de Bay van Fundy, bekend om de hoogste getijden ter wereld. U ziet hier dijken, gebouwd door Acadiërs in de 17e eeuw.

Wolfville Harbour is een zeer kleine haven, aan de Bay van Fundy. Wolfville ligt bij Highway 1, gelinkt aan Highway 101. Het dorp ligt op ca een uur rijden van Halifax International Airport. Het heeft een gemeenschapsspirit, de gezelligheid van een klein dorp en heerlijke lokale gerechten. 

Mirja Rempt
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Wolfville met deze 8 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Wolfville gecombineerd met 8 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: