Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Wonosobo

  • Mooie vergezichten
  • Hooggelegen
  • Hindoe tempels
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Wonosobo Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Wonosobo

20 dagen Rondreis + Individueel
20 dagen
  • Jakarta, Bandung, Magelang, Yogyakarta & Surabaya.
  • Treinreis van Bandung naar Kutoarjo.
  • Borobudur en Prambanan tempel.
€ 2920,-
Bekijk

Wonosobo

 
Wonosobi is een kleine stad op het eiland Java. Het ligt in het gebied Midden - Java, ca 2.5 uur rijden van de stad Yogyakarta. Bij de stad heeft u zicht op het omringende berggebied. Het is tamelijk hooggelegen, op 722 meter, en biedt de reiziger een prettig en koel klimaat. Een paar interessante bezienswaardigheden zijn het Dieng plateau en de Candi's (tempels). Het Dieng-plateau is een hooggelegen vlakte, met acht unieke, goed bewaarde hindoe tempels. De tempels zijn gebouwd in de stijl van Noord-India.
 
Het is vooral mooi om hier in ochtend een wandeling naar toe te maken. Dan ziet u de zon opkomen, en heeft u een goed uitzicht over de omgeving.
 
In de regio liggen diverse plantages, waaronder thee-en tabaksplantages. Het gebied is welvarend, en dit kunt u om u heen dan ook goed zien. Veel van de productie van het gebied, wordt getransporteerd naar de Verenigde Staten.

Mirja Rempt
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Wonosobo met deze 15 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Wonosobo gecombineerd met 15 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: