Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Yosemite National Park

  • Yosemite Falls
  • Unesco World Heritage Site
  • Adembenemende uitzichten!
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Yosemite National Park Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Yosemite National Park

23 dagen Autoreis + Individueel
22 dagen
  • Best-seller met talloze hoogtepunten
  • Monument Valley, Moab, Joshua Tree
  • van San Francisco naar Los Angeles
€ 3995,-
Bekijk

Yosemite National Park

Dit is één van de mooiste natuurgebieden in de VS, benoemd tot een Unesco World Heritage Site in 1984. Bezichtig de watervallen, valleien en grotten. Wandel rond en ervaar de enorme, ongepolijste natuur: mist, meren, rivieren en wildernis. Breng een bezoek aan de Half Dome, Mariposa Grove en maak een klim naar de top van de Yosemite Falls, voor adembenemende uitzichten.

Highlights

  • Half Dome: één van de speciale attracties van het park is de Half Dome, een bijzondere site. Half Dome is een miljoenen jaren oude klif, waar mythische verhalen omheen hangen. Beklim de steile klif, of kies voor een ontspannen wandeling, om de top te bereiken.
  • Watervallen: de watervallen van Yosemite zijn betoverend. Breng een bezoek aan Yosemite Falls, waar een trail naar de top van de waterval leidt. Wandel hierna verder naar Bridal Veil Falls.
  • Mariposa Grove: bezichtig hier de Sequioas (enorme, duizenden jaren oude bomen), de Grizzly Gianten de California Tunnel Tree. Wandel langs de Wawona Tunnel Tree, en volg het pad naar Wawona point. Breng een bezoek aan het museum voor meer informatie over de ecologie.
Sequoia National Park
Neem enkele dagen de tijd om in dit buitengewone park te kamperen. Zoek een plaatsje tussen de duizenden jaren oude, immens hoge Sequioa bomen. Maak een kampvuur, zet een kop koffie en ontspan in de bossen en tussen de rotsige bergen.

Mirja Rempt
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Yosemite National Park met deze 21 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Yosemite National Park gecombineerd met 21 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: