Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Zion National Park

  • Indrukwekkende canyon
  • Prachtige ''Narrows''
  • Virgin River
Toon mij alle 4 WRC reizen naar Zion National Park Gevonden reissoorten Individueel, Reizen met kinderen Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Zion National Park

20 dagen Autoreis + Individueel
20 dagen
  • Topper! 20-daagse autoreis vanuit San Francisco.
  • U bezoekt de allermooiste natuurparken.
  • Relaxen aan het strand van Pismo Beach& Aptos Beach.
€ 2390,-
Bekijk

Zion National Park

 
Zion ligt in het zuiden van Utah. Het is een van de meest geliefde nationaal parken van het land. Het beslaat ongeveer 600 km2 en bestaat uit plateaus, canyons en de Virgin River. Het populaire deel is de Zion Canyon, een ravijn met prachtige wanden en hellingen. De rivier zorgt ervoor dat er verrassend veel flora en fauna is. Het park biedt de reiziger een bijzondere ervaring, vaak wordt het park door reizigers omschreven als een ‘’hemels oord.’’
 
De kleuren, de vormen en het licht bij de ravijnen en de rivier zijn schitterend en trekken jaarlijks veel fotografen. Het park wordt samen met Bryce Canyon en Grand Canyon tot een van de mooiste parken van Amerika gerekend.
 
Activiteiten
 
Een aanrader is een hike door de ‘’Narrows’’, waarbij u door een ondiepe rivier waadt en tussen de hoge, steile wanden van de canyons doorloopt.
 
 

Corine Klootwijk
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Zion National Park met deze 26 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Zion National Park gecombineerd met 26 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: