Vaccinaties of Testen

Vaccinaties of Testen


Voor bepaalde bestemmingen zijn inentingen verplicht of worden dringend aangeraden. Wij adviseren u om contact op te nemen met uw huisarts of met de GGD bij u in de buurt; bij deze instanties kunnen ze u de meest recente informatie geven over gezondheid voorzorgsmaatregelen. Ook heeft de GGD een website met uitgebreide informatie per land.

Veilig op reis

Tijdens een vakantie kunt u ook ziek worden. Weet u dat u zelfs in landen als Turkije, Egypte en Kroatië risico op hepatitis loopt? Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van de reizigers vindt dat reisorganisaties voorlichting zouden moeten geven omtrent de benodigde vaccinaties. Dit is geen gemakkelijke opgave, omdat er rekening gehouden moet worden met vele aspecten. Daarnaast hebben we sinds 2021 te maken met COVID testen. Om dit alles in goede banen te leiden werken wij samen met Vaccinaties op Reis.

Vaccinaties op Reis

Eenvoudig en snel een vaccinatieafspraak inplannen? Dit kan bij Vaccinatie op Reis online waarbij u meteen een afspraak heeft bij een van vestigingen door het hele land. 

Interesse? Klik dan op www.vaccinatiesopreis.nl, kies een datum en een locatie, betaal gemakkelijk met creditcard of Ideal en zorg dat u de afspraak in de agenda zet. Klaar bent u!