Vaccinaties

Vaccinaties


Voor bepaalde bestemmingen zijn inentingen verplicht of worden dringend aangeraden. Wij adviseren u om contact op te nemen met uw huisarts of met de GGD bij u in de buurt; bij deze instanties kunnen ze u de meest recente informatie geven over gezondheid voorzorgsmaatregelen. Ook heeft de GGD een website met uitgebreide informatie per land.

Veilig op reis
Tijdens een vakantie kunt u ook ziek worden. Weet u dat u zelfs in landen als Turkije, Egypte en Kroatië risico op hepatitis loopt? Dat is een virus in de lever dat u kunt krijgen via besmet eten en drinken of via contact met besmet bloed, dit kan in uitzonderlijke gevallen zelfs tot leverkanker leiden.

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van de reizigers vindt dat reisorganisaties voorlichting zouden moeten geven omtrent de benodigde vaccinaties. Dit is geen gemakkelijke opgave, omdat er rekening gehouden moet worden met vele aspecten.

Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke aanbieder van reisvaccinaties aan huis. Erkende artsen staan ook 's avonds en in het weekend paraat voor u, dit is uitermate handig voor bijvoorbeeld werkende mensen en gezinnen met kinderen. Aanmelden gaat gemakkelijk via de website van Thuisvaccinatie.nl en u krijgt een persoonlijk reisadvies. Het mooie is dat de kosten vergelijkbaar zijn met de GGD’s en worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl

  • Vaccinatie en reisadvies bij u thuis.
  • Buiten kantooruren en in weekenden.
  • Vaccinatie door erkende artsen.
  • Vergoeding meestal (deels of geheel) mogelijk.

U kunt zich hier aanmelden voor Thuisvaccinatie.nl.