Vaccinaties of Testen

Vaccinaties of Testen


Voor bepaalde bestemmingen zijn inentingen verplicht of worden dringend aangeraden. Wij adviseren u om contact op te nemen met uw huisarts of met de GGD bij u in de buurt; bij deze instanties kunnen ze u de meest recente informatie geven over gezondheid voorzorgsmaatregelen. Ook heeft de GGD een website met uitgebreide informatie per land.

Veilig op reis

Tijdens een vakantie kunt u ook ziek worden. Weet u dat u zelfs in landen als Turkije, Egypte en Kroatië risico op hepatitis loopt? Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van de reizigers vindt dat reisorganisaties voorlichting zouden moeten geven omtrent de benodigde vaccinaties. Dit is geen gemakkelijke opgave, omdat er rekening gehouden moet worden met vele aspecten. Daarnaast hebben we sinds 2021 te maken met COVID testen. Om dit alles in goede banen te leiden werken wij samen met twee partijnen namelijk: 

Vaccinaties op Reis

Eenvoudig en snel een vaccinatieafspraak inplannen? Dit kan bij Vaccinatie op Reis online waarbij u meteen een afspraak heeft bij een van vestigingen door het hele land. 

Heeft u een PCR-test nodig? Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken, waardoor u ontzorgt op reis kunt gaan. Zij kunnen u een PCR-test aanbieden voor slechts € 69,95, compleet met een erkend non-COVID reis certificaat. Vaccinatie op Reis heeft al meer dan 20 jaar ervaring met adviseren en vaccineren van reizigers naar het buitenland en wordt erkend door het LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reizen).

Wat zijn de voordelen om het via ons te doen? Goede vraag. We zetten graag alle voordelen op een rij:
- de PCR-test kost slechts € 69,95

- u heeft de uitslag binnen 24 uur
- u kunt er ook ‘s avonds en in het weekend terecht
- er zijn ruim 25 locaties in het land waar u terecht kunt
- er zijn speciale VIP-testen, waarbij de PCR-test thuis afgenomen kan worden
- u kunt er ook terecht voor reisvaccinaties en reisadvies

Interesse? Klik dan op www.vaccinatiesopreis.nl/wrc, kies een datum en een locatie, betaal gemakkelijk met creditcard of Ideal en zorg dat u de afspraak in de agenda zet. Klaar bent u!

Thuisvaccinatie.nl 

Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke aanbieder van reisvaccinaties aan huis. Erkende artsen staan ook 's avonds en in het weekend paraat voor u, dit is uitermate handig voor bijvoorbeeld werkende mensen en gezinnen met kinderen. Aanmelden gaat gemakkelijk via de website van Thuisvaccinatie.nl en u krijgt een persoonlijk reisadvies. Het mooie is dat de kosten vergelijkbaar zijn met de GGD’s en worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl

  • Vaccinatie en reisadvies bij u thuis.
  • Buiten kantooruren en in weekenden.
  • Vaccinatie door erkende artsen.
  • Vergoeding meestal (deels of geheel) mogelijk.

U kunt zich hier aanmelden voor Thuisvaccinatie.nl.