Verzekeringen

Verzekeringen


Het is belangrijk dat u goed verzekerd op reis gaat. Controleer bij boeking hoe u verzekerd bent. U kunt via ons een reis- en/of annuleringsverzekering laten verzorgen. De annuleringsverzekering dient u binnen 7 dagen na factuurdatum af te sluiten.

Daarnaast kunt u via ons aanvullende verzekeringen voor autohuur en camperhuur afsluiten.

Allianz Global Assistance

Wij bezorgen u graag een zorgeloze vakantie. Daarom wijzen wij u op het belang van de juiste (reis) verzekeringen. Er kan onverwachts iets gebeuren waardoor de reis niet meer kan doorgaan, of waardoor u uw reis voortijdig moet afbreken. Wanneer u tijdens uw reis ziek wordt, u bij een ongeval betrokken raakt of er anderzijds iets ernstigs gebeurt, dan voelt u zich al gauw verloren in dat verre land en kan het leiden tot onvoorziene hoge kosten.

Daarom werken wij samen met de verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance en daarvoor Elvia). De naam vertelt waar het bedrijf voor staat: wereldwijde hulpverlening. Allianz Global Assistance opereert wereldwijd; 24 uur per dag; 7 dagen per week. Tijdens onze jarenlange samenwerking met Allianz Global Assistance hebben onze klanten ervaren dat zowel de hulp in geval van een calamiteit in het buitenland als het afhandelen van schadeclaims snel en vakkundig worden afgehandeld. Daarom kunnen we reisverzekeringen van Allianz Global Assistance van harte aanbevelen!

Allianz Global Assistance heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV). Het keurmerk is de bevestiging dat een onafhankelijke organisatie vindt dat zij een klantgericht kwaliteitsbeleid hebben. Het KKV is een kwaliteitskeurmerk dat wordt uitgegeven door de Stichting toetsing verzekeraars. Deze stichting formuleert, controleert en bewaakt de kwaliteitscriteria voor het keurmerk. Meer over het Keurmerk vind je op de website: www.keurmerkverzekeraars.nl.

Allianz Global Assistance heeft de afgelopen jaren meerdere prijzen gewonnen als ‘beste reisverzekeraar’. 

 

Wij kunnen u de volgende verzekeringen aanbieden:

 

  • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Het hele jaar door verzekerd! En stel de verzekering samen die precies past bij uw manier van reizen. 

  • Reisverzekering

Gaat u af en toe op reis? Kies dan voor de Kortlopende Reisverzekering. Een uitstekende dekking tegen een zeer aantrekkelijke premie. 

  • Annuleringsverzekering

De Annuleringsverzekering voorkomt financiële zorgen wanneer u onverwachts uw reis moet annuleren of onderbreken. 

  • Eigen Risico Verzekering Autohuur

Deze verzekering dekt in geval van schade aan de huurauto, -motor of -camper het eigen risico én de ingehouden borg.

 

Verzekering afsluiten

Het afsluiten van de verzekering gaat via deze online tool, die u zelf dient in te vullen. (in verband met privacy gevoelige informatie die voor het afsluiten van een verzekering verstrekt dient te worden.)  U kunt ook via deze online module, geheel vrijblijvend,  de verzekeringspremie berekenen, zodat u prijzen en voorwaarden kunt vergelijken.

Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen? Dan helpen wij u graag verder.

 

Opmerking: we mogen alleen verzekeringen aanbieden aan klanten die via ons een reis hebben geboekt.