Royal Caribbean International®

Royal Caribbean International®


Ruil het vasteland in voor een drijvend resort
Waarom zou u tijdens uw vakantie op het vasteland blijven, wanneer de zee zoveel meer te bieden heeft? Met Royal Caribbean International® wachten 25 van ’s werelds meest innovatieve cruiseschepen op ontdekking. Royal Caribbean International® is niet bang om de regels om te gooien, vooroordelen te negeren en de grenzen van de fantasie te verleggen. Aan boord van deze schepen is nu eenmaal alles mogelijk. Negen dekken hoog zweven aan een zipline, dineren in een drijvende binnentuin, ijsschaatsen in de Caribbean, bergen beklimmen in de Middellandse Zee, verbluffende Broadway-shows bijwonen of een ritje maken op de eerste draaimolen op zee. Het zal u dan ook niet verbazen dat Royal Caribbean de meest innovatieve schepen in de cruise-industrie heeft. 

Met 25 schepen die 5 continenten, 71 landen en alle oceanen aandoen, bestrijkt Royal Caribbean de hele wereld. U kunt alle beroemde locaties op uw lijst met favoriete bestemmingen zelf ervaren en verborgen pareltjes ontdekken waarvan u het bestaan niet eens kende en dit alles tijdens één groot avontuur. 

Een Royal Caribbean-cruise is een familie product bij uitstek. Alle leden van het gezin vinden op deze schepen hun gading. Wist u bijvoorbeeld dat Royal Caribbean International® een jeugdprogramma aanbiedt voor zes verschillende leeftijdsgroepen, van 3 tot 17 jaar? Daarnaast is er een speciale opvang voor baby’s en kleuters van 6 tot 36 maanden. Echt onvergetelijk wordt het voor de jongste cruisers wanneer ze ontbijten met Shrek en Fiona, feesten met de karakters uit de Madagascar-animatiefilms en genieten van De Gelaarsde Kat of Kung Fu Panda in onze 3D-theaters. De Dream Works Experience is reeds beschikbaar aan boord van Liberty of the Seas®, Allure of the Seas® en Freedom of the Seas®.

Tevens willen wij erop wijzen dat kinderen onder de 12 jaar die de hut delen met twee betalende volwassenen op diverse cruises alleen de havengelden en fooien betalen.

Geweldig nieuws voor 2018

NIEUW  Symphony of the SeasSM
Het nieuwe geluid van avontuur
Het grootste en meest innovatieve cruiseschip ter wereld arriveert in april 2018. De Symphony of the Seas biedt een scala aan leuke activiteiten aan boord, waaronder de opwindende glijbaan Ultimate Abyss en een enorme keuze aan nieuwe entertainment- en restaurantopties. De Symphony of the Seas toont het beste wat Royal Caribbean te bieden heeft, naast revolutionaire primeurs die uw cruisevakantie werkelijk onvergetelijk zullen maken.

NIEUW Empress of the SeasSM
Vaart vanaf januari 2018 van Miami naar Cuba
Ontdek de tijdloze bezienswaardigheden, geluiden en cultuur van Havana, de kleurrijke hoofdstad van Cuba, op de intieme Empress of the Seas met vertrek uit Miami en Fort Lauderdale. De vernieuwde Empress is speciaal afgestemd op deze Cubaanse reis, met door Havana geïnspireerd entertainment in Boleros en eersteklas restaurants, entertainment en activiteiten aan boord. 

NIEUW Mariner of the SeasSM
Global Odyssey
De Mariner of the Seas vaart in maart 2018 uit voor een Global Odyssey van Singapore in Azië, westwaarts naar Miami (Florida), op ontdekkingsreis naar levendige steden, bruisende markten, idyllische stranden en opwindende architectuur. Aan boord van de Mariner of the Seas kunt u de meest uiteenlopende ervaringen opdoen, van heerlijk dineren tot leuke activiteiten als de Flow Rider en schaatsen, naast spectaculair entertainment, waaronder de Dream Works Experience.