Sidetrip Indonesië: Lombok arrangement

Sidetrip Indonesië: Lombok arrangement


Lombok arrangement (5 dagen / 4 nachten)


Dag 24: Vliegreis Singapore - Lombok

U vliegt met Singapore Airlines naar Lombok. Op de luchthaven wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging en volgt de transfer naar uw hotel. U logeert vier nachten in het Novotel in een superior kamer op basis van logies en ontbijt.
 

Novotel Lombok
Dit hotel is gebouwd in de traditionele ‘Sasak-stijl’ en ligt aan een wit privéstrand met uitzicht op een azuurblauwe zee.  Het hotel beschikt over drie zwembaden en het hotel biedt diverse watersportactiviteiten aan. U kunt kiezen uit verschillende restaurants. De sfeervolle kamers zijn gebouwd met authentieke elementen en voorzien van alle hedendaagse faciliteiten.


Dag 25 – 27: Lombok
Lombok ligt ten oosten van Bali op slechts 30 minuten vliegen van de hoofdstad van Bali, Denpasar. Het toerisme op Lombok is minder ontwikkeld dan op Bali, maar het heeft de vakantieganger zeker veel te bieden. Met al zijn natuur, rijstvelden, tropische stranden, surfmogelijkheden en schitterende onderwaterwereld is het een goede aanvulling op Bali. Met een hoogte van 3.726 meter heeft Lombok de op twee na hoogste vulkaan van Indonesië, de Gunung Rinjani. In de krater bevindt zich een schitterend meer en een beklimming is een onvergetelijke ervaring. De inspanning wordt beloond met een spectaculair uitzicht over onder andere Lombok’s bekendste tropische eilanden; de Gili’s.

Dag 26: Lombok inclusief Tetebatu wandeling en lunch in Pringasela
U maakt vandaag een schitterende wandeling langs de flank van de Rinjani vulkaan. U loopt langs prachtige groene rijstterrassen en traditionele dorpjes. Het laatste stuk gaat door dicht regenwoud. Soms komt u onderweg zwarte langoer apen tegen. Onder een klaterende waterval kunt u zwemmen en douchen. IJskoud maar zeer verfrissend na de vermoeienissen. Na de lunch die u krijgt geserveerd in het dorp Pringasela (hier wordt ook op traditionele wijze geweefd) gaat u weer terug naar uw hotel waar u van een vrije middag kunt genieten.

Dag 28: Vliegreis Lombok – Singapore – Amsterdam
In aansluiting op de vertrektijd van uw vlucht vindt de transfer plaats naar de luchthaven van Lombok. Hier checkt u in voor uw vluchten met Singapore Airlines naar Nederland.


Dag 29: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.