Sidetrip Thailand: Koh Samui Arrangement

Sidetrip Thailand: Koh Samui Arrangement


Koh Samui arrangement (6 dagen / 5 nachten)


Dag 24: Vliegreis Singapore – Koh Samui
U vliegt met Singapore Airlines naar Koh Samui. Na aankomst op Koh Samui vindt de transfer plaats naar uw accommodatie. U logeert 5 nachten in het Lawana Resort in een garden premier bungalow, op basis van loges en ontbijt.


Lawana Resort
Deze accommodatie ligt in Bo Phut op drie minuten lopen van het strand. Deze tropische accommodatie beschikt over mooi aangelegde tuinen met orchideeën, een buitenzwembad en een restaurant aan het strand. In de gemeenschappelijke ruimtes is gratis WiFi beschikbaar. Er is een excursiebalie waar u auto’s kunt huren en excursies kunt boeken. De in pastelkleuren ingerichte kamers zijn voorzien van een klassieke Thaise inrichting met airconditioning, kabel-televisie, een minibar en een badkamer met ligbad.

Dag 25 – 28: Koh Samui
Koh Samui is over de hele wereld bekend en geliefd. U vindt er alles wat een tropisch eiland tot een paradijs maakt: prachtige zandstranden, vissersdorpjes en koraalriffen. Het binnenland van Koh Samui is nog vrijwel ongerept, met kokoswouden, rubberplantages en prachtige watervallen. Voeg hier de combinatie van Thaise gastvrijheid, mooie stranden, sfeervolle hotels en de tropische temperatuur aan toe en u begrijpt waarom dit eiland zo geliefd is. Ook zijn er op Koh Samui diverse uitstapjes mogelijk. Verspreid over het eiland vindt u waterparken,  kartbanen en nagebouwde olifantenkampen. Snorkel- en zeiltrips zijn heel populair. Of huur een jeep of motor (wat brommers lijken, zijn in werkelijkheid motoren van meestal 125cc en vereisen een rijbewijs) en rij zelf een dag het eiland over.


Dag 26: Koh Samui – dagtour Angthong National Park
U maakt vandaag een uitstapje naar het befaamde Angthong National Marine Park. Dit is een archipel van 42 eilandjes met een overweldigende flora en fauna. ’s Ochtends wordt u bij uw hotel opgehaald en naar de pier gebracht vanwaar de boot zal vertrekken. U vaart langs schitterende strandjes en heldere lagunes. Tijdens deze tour heeft u de gelegenheid om te snorkelen in het helderblauwe water en zult u zeker prachtige vissen en koralen zien. Ook klimt u op één van de eilandjes door het regenwoud naar een uitkijkpunt waar u wordt beloond met een spectaculair uitzicht over de omgeving met de omliggende eilandjes. Na de lunch heeft u de tijd om te zee-kajakken of om lekker te relaxen op het prachtige strand en te zwemmen in de zee. ’s Middags keert u weer terug naar Koh Samui waar u wordt afgezet bij uw hotel. Deze tour wordt uitgevoerd op basis van seat-in-coach. Lunch inbegrepen maar niet de entreekosten van het nationaal park.Dag 29: Vliegreis Koh Samui – Singapore – Amsterdam
In aansluiting op de vertrektijd van uw vlucht vindt de transfer plaats naar de luchthaven van Koh Samui. Hier checkt u in voor uw vluchten naar Nederland.

Dag 30: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.