Simone Deckers - Eigenaar

Simone Deckers - Eigenaar


Reizen maken is iets onvergetelijks, een ervaring die je altijd bijblijft; die ene ontmoeting of dat speciale hotel, de onweerstaanbare schoonheid van een land. Het fantastische gevoel dat je geraakt wordt en iets beleeft.

Inmiddels heb ik meer dan 50 landen bezocht en ben, net als wij allemaal, nog niet verzadigd. Elk jaar doe ik weer nieuwe inspiratie & ideeën op! Samen met het gezin een actieve vakantie in Myanmar, Costa Rica of Japan of lekker met zijn tweeën genieten in Argentinië of Jordanië. 

Ik hou van sneeuw en ijs. Ben al twee keer in IJsland geweest, er is zoveel te zien en te doen. In de zomer maar zeker ook voor een stoere, korte wintervakantie. En lekker dichtbij en toch zo anders. Van genieten in de spa van de Blue Lagoon tot de prachtige natuur als je langs de kust rijdt of de bergen van het binnenland. Elke dag in een hottub onder de sterren, net als de IJslanders. En jazeker, uiteraard het prachtige Noorderlicht. Maar het allermooiste was de walvisexcursie, wat een ervaring! 

Het land wat het meeste indruk op mij heeft gemaakt is India, een land dat nooit stil staat. Al je zintuigen op scherp, 24 uur per dag. Met charme & oud Engelse grandeur. Rajasthan, een sprookje uit 1000-en 1-nacht, boordevol paleizen en tinkelende kamelenbellen, miljoenen sterren in de woestijn. De Himalaya met zijn desolate sneeuwtoppen, fata morgana's en de hectiek van Mumbai, tijgers of de paradijselijke stranden van Goa. Waanzinnig! 

Maar ik ben ook dol op Argentinië, een hele bijzondere bestemming waar je lekker met zijn tweeën of het gezin kunt genieten. Die heerlijke Latijns Amerikaanse sfeer, het eten, de overheerlijke wijngaarden van Mendoza, de muziek en de warme passie van de mensen tijdens een voetbalwedstrijd of de tango. Buenos Aires is buitengewoon relaxed. Een stad waar je dagen kunt dwalen en je laten meevoeren. Voel me er gewoon thuis. Om de paar jaar doe ik weer nieuwe inspiratie & ideeën op in combinatie met het bezoeken van mooie, onontdekte plekken en activiteiten om in ons reisaanbod mee te nemen. Land vol afwisseling; je kunt het op zoveel manieren doorkruisen en elke keer weer afwisseling. Van het droge Noorden met zijn woestijnen, de amazone met zijn jungle en dieren tot de gletsjers en bergen van Patagonië. Of er dwars doorheen over de Andes naar Chili. Je raakt niet uitgekeken! Ideaal en vol rust en ruimte te bezoeken in onze zomer of om de koude winter te ontvluchten tussen november en maart.

Als ik het wat dichter bij huis zoek, denk ik aan een bestemming als Portugal. Binnen een paar uur vliegen in een andere wereld. Met man en twee puberkids, dit land heeft echt ons hart veroverd. Zulke vriendelijke mensen en vooral in het Zuiden, waar je op elke hoek vis kunt eten en lekker wijn drinken. Vanuit Sagres op het zuidelijkste puntje kun je twee kanten op: de rustige zee in het zuiden of de stoere golven van de westkant om een paar uur lekker te surfen en in de golven te duiken. Lekker stoer een cabrio gehuurd en natuurlijk ook op een jetski, flink doorgassen. Echt een aanrader voor een korte vakantie dichtbij!

Elk land heeft zijn charme en het is dat onbekende, dat onverwachte dat het zo bijzonder maakt. Er is nog zoveel te ontdekken, reist u mee?

Met reislustige groet, Simone
Simone.deckers@wrc.nl  - 088 – 0101100