De schatten van Spanje

 • Vertrek: 14 april 2016
 • Citytrip Barcelona
 • Cruisen langs Spaanse steden
 • 11 dagen
 • Cruise
 • Individueel, Stedenreis, Reis incl. cruise
 • Reiscode: ASP151229
€ 1160,-
Bovenstaande betreft de meest gunstige prijs,
bekijk prijzen en vertrek voor meer informatie.
Al onze reizen zijn maatwerk.

Helaas is deze reis (tijdelijk) niet beschikbaar. Indien u een prijsopgave voor deze of een soortgelijke reis wenst voor deze reis dan kunt u telefonisch/ per e-mail contact met ons opnemen.

Kan ik u helpen?
Maudy Zuidema
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

 • Introductie
 • Reisbeschrijving
 • Routekaart
 • Recensies
 • Prijzen en vertrek

Citytrip Barcelona en cruisen met de MS Eurodam!

Vóórdat u begint aan uw fraaie 8-daagse cruise De schatten van Spanje maakt u kennis met Barcelona. U logeert namelijk eerst drie nachten in één van de mooiste Europese steden.

Barcelona
Met bijna twee miljoen inwoners, 3,5 inclusief voorsteden, is Barcelona niet alleen een wereldse stad, maar ook een wereldstad. Neem alleen al La Rambla, een straatnaam die thuishoort in het rijtje 5th Avenue, Champs-Elysees en Kurfürstendamm. Deze straat wordt ook wel de ziel van Barcelona genoemd. Overdag vindt u er vooral louche zigeunerorkestjes en gladde verkopers met kooien vol zangvogeltjes en reptielen. In de namiddag verzamelen zich hier de oude heren voor hun dagelijkse discussies over de wereldpolitiek of, nog belangrijker, over de laatste wedstrijd van Barça. De dames zitten er zwijgend naast op een bankje, met een ijsje in de hand. In de avond volgen de verliefde stelletjes. Het lijkt wel of iedereen in Barcelona minstens één keer per dag op de Rambla komt. Maar Barcelona is ook een nuchtere Spaanse havenstad waar niet kosmopolitische allure, maar een eeuwenoude traditie het levenstempo bepaalt. Op elk kruispunt vindt u steevast een café, een bank en een apotheek – alsof het leven bestaat uit eerst pinnen, dan een drankje en eindigen met aspirines. De siësta is er heilig en winkels zijn dicht tussen twee en vier.

Cruisen 
Na een kennismaking met Barcelona wacht het hoogtepunt en wel een schitterende achtdaagse cruise met de ms Eurodam van rederij Holland America. Helaas bestaan er veel vooroordelen over cruises. Veel mensen denken dat deze vorm van vakantie alleen plezierig is voor oude mensen met veel geld en dat men de hele dag op zee zit, maar dat is volstrekt onjuist. Cruises zijn ook heel geschikt voor gezinnen en jonge mensen. ’s Nachts wordt gevaren en overdag wordt aangemeerd bij schitterende locaties. Elke dag is anders en u kunt kiezen om aan boord te blijven om te genieten van de faciliteiten of aan land te gaan om de omgeving te ontdekken of op het strand te liggen. Kortom: een ideale manier om uw vakantie te vieren. 

Lees meer

Uw ideale reis gevonden?

Stuurt u ons dan een reserveringsformulier toe en we gaan voor u aan de slag. Nog niet helemaal ideaal? Al onze reizen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Maak uw reis persoonlijk en laat op het offerte-formulier weten hoe we er uw droomreis van kunnen maken.

Reisbeschrijving

Dag 1: Vliegreis Amsterdam – Barcelona
U vliegt per KLM naar Barcelona. Na aankomst reist u op eigen gelegenheid naar uw accommodatie. U logeert drie nachten in Hotel Colonial of Hotel Medinaceli op basis van logies en ontbijt. 
Dag 2 - 3: Barcelona
Deze dagen heeft u de gelegenheid om deze schitterende stad te verkennen. Bent u op zoek naar véél cultuur, prachtige architectuur en een bruisende sfeer? Barcelona heeft het! Onder de Spaanse zon en pal aan het strand is het genieten van het goede leven. Het middelpunt van de stad is Plaza Catalunya, dé ontmoetingsplek van de Spanjaarden. Geniet van de bijzondere creaties van Gaudí, flaneer over La Rambla, ga naar het strand en eet tapas in één van de restaurantjes in de stad. Natuurlijk kunt u ’s avonds lekker uit, want het uitgaansleven in deze stad is fantastisch.
Dag 4 - 10: Cruisen met ms Eurodam

Langs de schatten van Spanje

Vanochtend heeft u nog alle gelegenheid om rond te kijken in Barcelona. Hierna reist u op eigen gelegenheid naar de cruise terminal in Barcelona en checkt u in voor uw 8-daagse cruise Schatten van Spanje met de MS Eurodam van de gerenommeerde rederij Holland America Line. Vertrek vanuit Barcelona op: 17 april 2016.

Vaarschema

Dag Bestemming Aankomst Vertrek
4 Barcelona   16.00
5 Valencia 08.00 17.00
6 Cartagena 08.00 23.00
7 Malaga 08.00 01.00
8 Gibraltar 09.00 15.00
9 Cádiz/Sevilla 08.00 18.00
10 Dag op zee    
11 Barcelona 07.00  

Dag 11: Einde cruise + vliegreis Barcelona – Amsterdam
U reist op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Barcelona. Vervolgens checkt u in voor uw vlucht per KLM naar Amsterdam. 

Routekaart

Recensies

De schatten van Spanje 1160 EUR

Wilt u een recensie inzenden? Inzenden

Recensie inzenden
 

Prijzen en vertrek

Vertrek: 14 april 2016. 

Reissom in Euro per persoon

Op basis van binnenhut 1160
Op basis van buitenhut 1461


Cruiseprijs:
Cruiserederijen hanteren wisselende prijzen die dagelijks aangepast kunnen worden aan de hand van vraag en aanbod. De cruiseprijs die in de reissom is opgenomen is een gemiddelde prijs. De actuele prijs wordt in uw reisvoorstel doorgegeven.


Inbegrepen:

 • Vliegreis Amsterdam-Barcelona v.v. met KLM, inclusief 20kg ruimbagage.
 • Luchthavenbelasting en overige heffingen.
 • 3 Overnachtingen in Hotel Colonial of Hotel Medinaceli in een 2-persoonskamer op basis van logies en ontbijt.
 • 8-Daagse cruise met de MS Eurodam van Holland America Line in naar keuze een 2-persoonsbinnenhut of een 2-persoonsbuitenhut, inclusief maaltijden.
 • Havengelden.

Niet inbegrepen:

 • Eventuele extra brandstoftoeslagen.
 • Fooien aan boord van het cruiseschip (ca. €12,- per persoon per dag).
 • Reserveringskosten €40,- per boeking.
 • Calamiteitenfonds €2,50 per boeking.