Rama Tours

Rama Tours


WRC Reizen is onderdeel van OutSight Travel net zoals Rama Tours. Drie eigen merken die hun krachten bundelen met ieder een eigen expertise. Rama Tours is dé Indonesië en Zuidoost Azië specialist van Nederland en heeft met ruim 30 jaar ervaring alle kennis en ervaring in huis om een onvergetelijke reis voor u samen te stellen. Maak kennis met de traditionele stammen in de Baliem Valei in Papua of spot orang-oetans tijdens een jungle trekking op SulawesiDe reisspecialisten van Rama Tours hebben alle bestemmingen persoonlijk bezocht en kunnen u op basis van eigen reiservaringen adviseren.

 

Bekijk alle bestemmingen van Rama Tours

 

Neem contact op met de reisspecialisten van Rama Tours

De reisspecialisten van Rama Tours zijn Zuidoost Azië kenners in hart en nieren. Het team is er immers al ruim 150 keer geweest. Door de persoonlijke reiservaringen en nauwe contacten met lokale agenten weten zij precies wat nodig is om u van een onvergetelijke reis te voorzien. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. 

Bel 020 673 47 73 of mail naar info@ramatours.nl

Uiteraard bent u ook van harte welkom om uw wensen onder het genot van een kop koffie persoonlijk door te bespreken. Wij ontvangen u graag op ons kantoor in Maarssen, waar het volledige team van WRC Reizen, Rama Tours en OutSight Travel gevestigd is. Plan direct een afspraak in.

 

 

Over Rama Tours Tours

Op maat gemaakte, individuele reizen, precies zoals u dat wilt. Het team van Rama Tours heeft alle bestemmingen persoonlijk bezocht en kunnen u op basis van eigen reiservaringen adviseren

Met meer dan 30 jaar ervaring is Rama Tours uitgegroeid tot een van de meest gespecialiseerde reisorganisaties van Nederland. Als Indonesië en Zuidoost Azië expert weten onze reisspecialisten als geen ander wat de indrukwekkendste plekken zijn van uw bestemming.

Op elke bestemming werken wij samen met een of meerdere lokale agenten die we al meer dan 25 jaar kennen. In Indonesië hebben we zelfs een agent op elk eiland. In combinatie met onze eigen reiservaringen zorgen wij voor een compleet ontzorgd reis naar Zuidoost Azië.

 

Maak kennis met de reisspecialisten

'Onze missie is om uw droomreis zo samen te stellen dat deze geheel aansluiten bij uw wensen. Een compleet verzorgde rondreis waarbij laaiend enthousiast thuiskomt'. De reisspecialisten van Rama Tours helpen u graag verder met het opstellen van uw droomreis naar Indonesië / Zuidoost-Azië.