Uitbreidingsarrangement: Barbados (8 dagen / 7 nachten)

Uitbreidingsarrangement: Barbados (8 dagen / 7 nachten)


Barbados
Het eiland Barbados is als een mooie droom die werkelijkheid is geworden. Met stranden als uit een sprookjesboek, een gastvrije bevolking, een overvloed aan tropische vogels en een rijkdom aan kleurige en exotische bloemen. Barbados is een eiland met twee gezichten: het milde en lome Caribische uiterlijk aan de westkant en de soms woeste Atlantische trekken aan de oostkust. Daartussen wuiven duizenden kokospalmen en velden vol suikerriet in de passaatwinden die het eiland aanhoudend bezoeken.

Dag 1: Vliegreis Miami – Barbados
U checkt in voor uw vlucht met American Airlines naar Barbados. U logeert 7 nachten (aantal overnachtingen kan worden aangepast aan uw wensen) op Barbados.

Dag 2-7: Verblijf op Barbados
Barbados is geschikt voor vakantiegangers die het bijzondere zoeken – die weg willen van de paden van het massatoerisme, maar tegelijkertijd niet de verworvenheden van het goede en moderne leven wensen te missen, zoals de goede internationale en inheemse keuken, volop sportmogelijkheden en een ruim winkelaanbod met souvenirs en taxfree artikelen. 


All Seasons Resort
All Seasons Resort ligt op 5 minuten lopen van het strand en op 300 meter van Sunset Crest Beach. De accommodatie beschikt over een buitenzwembad, bar aan het zwembad, cottages met terrassen en in de openbare ruimtes kunt u gebruikmaken van gratis WiFi. Het complex ligt in grote tuinen en biedt een gratis pendeldienst naar bestemmingen binnen een straal van 3 km van de accommodatie. Het restaurant biedt zowel lokale als internationale gerechten. De 49 ruime cottages hebben airconditioning en eenvoudige, traditionele interieurs. Ze beschikken over een zithoek met een bank en een kitchenette met een elektrische kookplaat en een koelkast.
Indien uw voorkeur naar een andere accommodatie uitgaat kijk dan hiervoor naar de reis: de accommodaties op Barbados.

Dag 8: Vliegreis Barbados – Londen – Amsterdam
In aansluiting op de vertrektijd van uw vlucht reist u naar de luchthaven. Hier checkt u in voor uw vluchten met British Airways (via een overstap in Londen)  naar Nederland. 

Dag 9: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.