Uitbreidingsarrangement: Bonaire (8 dagen / 7 nachten)

Uitbreidingsarrangement: Bonaire (8 dagen / 7 nachten)


Bonaire 

Toeristen ervaren Bonaire als een heel bijzonder eiland, Om te beginnen is het er rustig. De meeste mensen komen genieten van de wonderbaarlijke onderwaterwereld. Dankzij de golfstroom in de Caribische Zee zwemmen er rond Bonaire meer vissoorten dan waar ook in de Caribbean. Op liefst 51 plekken kunt u rechtstreeks vanaf het strand duiken en op 17 plekken snorkelen. 

Dag 1: Vliegreis Miami – Bonaire
U checkt in voor uw vlucht met American Airlines naar Bonaire. U logeert 7 nachten op Bonaire. Wilt u langer op Bonaire verblijven? Dat kan!

Dag 2-7: Verblijf op Bonaire
Bonaire: de ongerepte parel van de Cariben. Rust, exotische natuur en een warme, gastvrije bevolking die u graag op hun heerlijke eiland verwelkomd! Hoor de palmbladeren ritselen in de passaatwind op een van de 22 tropische stranden. Zie de Flamingo’s op 1 poot in het middagzon staan. De onderwaterwereld rondom Bonaire is wereldberoemd! Duikers van over de hele wereld komen naar Bonaire om de 85 duikplekken in de turquoise zee te verkennen. Na een week op Bonaire, bent u helemaal tot rust gekomen en wilt u beslist nog eens terug.


Hillside Apartments

Hillside Apartments is de plek op Bonaire om in alle vrijheid en luxe te genieten van de vakantie. Het resort ligt bovenop een heuvel, waardoor er altijd een lekker briesje staat. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over Bonaire, zelfs vanuit het zwembad. Hillside wordt  gerund door Nederlanders die heel veel van het eiland en de Bonairiaanse cultuur houden. De eigenaren wonen zelf op het resort, dus u kunt vrijwel altijd bij hen terecht. Waar vindt u op Bonaire even veel kwaliteit en zorg voor deze prijs?

Indien uw voorkeur naar een andere accommodatie uitgaat kijk bij ons accommodatie aanbod op Bonaire.

Dag 8: Vliegreis Bonaire – Amsterdam
In aansluiting op de vertrektijd van uw vlucht reist u naar de luchthaven. Hier checkt u in voor uw vlucht per KLM naar Nederland.

Dag 9: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.