Uitbreidingsarrangement: Curaçao (8 dagen / 7 nachten)

Uitbreidingsarrangement: Curaçao (8 dagen / 7 nachten)


Curaçao
Curaçao is de meest veelzijdige van het ABC-rijtje. Er is heel veel cultuur, bijvoorbeeld in de hoofdstad Willemstad met de gerenoveerde wijk Otrabanda. Historie komt hier tot leven. De hoofdstad is ook the place to be voor een gezellig avondje stappen op ritmische klanken van salsa en merengue. Het binnenland bestaat uit een natuurreservaat met planten en dieren die nergens anders in de Caribbean voorkomen. Zeker een dagtochtje waard! Maar veel toeristen komen voor de zon en zee. Curaçao telt veel kleine, intieme baaitjes waar u kunt relaxen, snorkelen en duiken. 


Dag 1: Vliegreis Miami – Curaçao
U checkt in voor uw vlucht met American Airlines naar Aruba of Curaçao. U logeert 7 nachten (aantal overnachtingen kan worden aangepast aan uw wensen) op Curaçao. 

Dag 2-7: Verblijf op Curaçao
Bon bini op Kórsou! Het tropische paradijs in de Caribische zee dat zo’n bijzonder onderdeel is van het Koninkrijk der Nederlanden. Curaçao onderscheidt zich op een groot aantal punten van de andere eilanden in de regio. De zo aan Nederland verbonden geschiedenis vindt u terug in de vele culturele en architectonische bezienswaardigheden. Niet alleen bij de pastelkleurige koopmanshuizen aan de Handelskade van Willemstad die herinneren aan de trapgevels van de Amsterdamse grachtenpanden, maar zeker ook in de vele landhuizen met typische namen als Jan Kock, Dokterstuin en Pannekoek. Een vakantie naar Curaçao voelt dan ook een beetje als thuiskomen. Terwijl de tropische stranden, azuurblauwe zee, wuivende palmen en bovenal relaxte levensstijl u toch echt doen realiseren in een Caribisch paradijs beland te zijn! 

Flamingo Park
Flamingo Park ligt in het westelijke gedeelte van het eiland, midden in de natuur. De bungalows zijn zo gesitueerd, dat u volop kunt genieten van de natuur, rust en uw privacy. Ook kunt u genieten van de vele soorten vogels bij uw bungalow. Op 5 autominuten van het park liggen de mooiste stranden van Curaçao. Ook enkele supermarkten en restaurants liggen in de directe omgeving. In ongeveer 20 minuten rijdt u naar het centrum van Willemstad. 
Indien uw voorkeur naar een andere accommodatie uitgaat kijk hier voor de accommodaties op Curaçao.

Dag 8: Vliegreis Curaçao – Amsterdam
In aansluiting op de vertrektijd van uw vlucht reist u naar de luchthaven. Hier checkt u in voor uw vlucht per KLM naar Nederland.

Dag 9: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.