Uitbreidingsarrangement: New York

Uitbreidingsarrangement: New York


New York is de hoofdstad van de American Dream. Wie deze reusachtige, beweeglijke, enerverende stad en haar invloeden op de rest van de wereld wil begrijpen, moet er echt zelf heengaan en het New York gevoel ervaren.


Dag 1: Aankomst New York 
Na aankomst te New York reis u op eigen gelegenheid naar uw accommodatie. U logeert drie nachten in ‘The Big Apple’. U heeft keuze uit het Stanford Hotel of Row NYC at Times Square (tegen een toeslag). Wenst u een ander hotel? Maak uw wensen maar kenbaar.


Stanford Hotel***
Hotel Stanford NYC ligt op zo’n 350 meter van het Empire State Building, Macy's en Herald Square. De Maxim Lounge biedt uitzicht op Broadway. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, koffiebar, bar en restaurant. De kamers zijn voorzien van een kabel-televisie, bureau, kluisje, koelkast en eigen badkamer met haardroger en gratis toiletartikelen.

Row NYC at Times Square**** 
Dit hotel ligt in het theater district en biedt uitzicht op Times Square. U vindt tal van winkels en restaurants op loopafstand. Het hotel beschikt over een fitnesscentrum, lobby en het eigen City Kitchen biedt gastronomische food market-gerechten en de Sugar Factory bij het hotel serveert zoete deegwaren, sandwiches, ijscoupes etc. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-televisie, een iPod-dock, een kluisje, bureau en eigen badkamer met haardroger en gratis toiletartikelen.


Dag 2 - 3: New York
Deze dagen zijn ter vrije besteding.

Ontdek de wereldberoemde Big Apple
New York is de meest kosmopolitische stad ter wereld. De 5 stadsdelen (Manhattan, Brooklyn, Queens, The Bronx en Staten Island) bieden veel attracties en bezienswaardigheden voor alle leeftijdscategorieën. De allerbelangrijkste hoogtepunten van ‘The Big Apple’ zijn het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, Central Park, 9/11 Memorial en het nieuwe One World Trace Centre (Freedom Tower), Times Square, het Top of the Rock uitzichtplatform, Wall Street en vele bekende musea, zoals het Guggenheim, MoMa of het Metropolitan Musem of Art.

Wandel, fiets, vaar of vlieg
Maak een fietstour door Central Park, overweeg een boottrip door de haven van New York, maak een avontuurlijke helikoptervlucht of wandel over The High Line of Brooklyn Bridge. Breng een bezoek aan Lower Manhattans’ Chinatown, Little Italy, de traditionele joodse wijk Lower East Side, het meer artistieke deel van SoHo, TriBeCa en de East en West Villages. Bezichtig de befaamde architectuur van zakelijk Manhattan, waar de wolkenkrabbers onvergetelijke skylines vormen. Ook kunt u kiezen uit andere activiteiten, zoals een bezichtiging van Radio Music Hall, Rockefeller Center of bekijk een Broadway show. U komt tijd te kort!Dag 4: Einde arrangement 
U reist op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven in New York. Hier checkt u in voor het vervolg van uw reis of uw terugvlucht naar Nederland. 

Zoekcriteria toevoegen
Aanbieding
Bestseller
Teus Keus
Premium
Verenigde Staten

Reisaanbod

18 dagen Autoreis + Individueel
18 dagen
  • Muziek in Nashville en Memphis.
  • Historie in New Orleans en Charleston.
  • Relaxen op Amelia Island en in Orlando.
€ 1970,-
Bekijk
1 2 3